Gáspár Tibor
1957. szeptember 2-án született Szentesen. 1980-ban végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskolát. 1980-tól a Miskolci Nemzeti Színház, 1988-tól az egri Gárdonyi Géza Színház, 1989-től 1991-ig a Nemzeti Színház tagja. Majd 1 évig a Békés Megyei Jókai Színház, 1992-től a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház, 1993 és 2003 között pedig újra a Békés Megyei Jókai Színház művésze. 2003-tól a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház tagja. Díjai: Hekuba-díj (1995), Őze Lajos-díj (1996), Jászai Mari-díj (1997). A 2004-es filmszemlén a legjobb férfi színésznek járó díjat kapta meg a Másnap c. filmben nyújtott alakításáért.
Karalyos Gábor
Karalyos Gábor 1980. január 25-én született. 1998-ban elsőre felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész-szakára, Benedek Miklós osztályába, majd 2002-ben diplomázott. A diploma megszerzése után egy évig tagja volt a Veszprémi Petőfi Színháznak és a Soproni Petőfi Színháznak - egyidőben. Jelenleg a budapesti Radnóti Miklós Színház tagja. Filmes munkái: az egyetem másodévét követően - 2000-ben - forgatott Török Ferenc Moszkva tér című filmjében, melyben ő játszotta a főszerepet (Petya), majd Deák Krisztina kérte fel Miskolci Boni és Klájd című filmjének főszerepére. Több rövidfilmben is játszott.
Sipek Nicolas
A II. Bimbó úti tehetséggondozó általános iskola tanulója. Az iskolában zongora, szolfézs, énekkar, dráma, néptánc, modern tánc órákra jár. A sportok közül: judo, úszás, kerékpározás, görkorcsolyázás, futás, foci, íjászat, lovaglás. Iskolai és kerületi versmondó versenyt nyert magyar és német nyelven is. Szerepelt különböző magyar reklámfilmekben: T-mobil családbarát, Provident, Leukémiás gyermekekért alapítvány, és több külfödi reklámfilmben. Feltűnt Alfödi Róbert Kire ütött ez a gyerek c. tévéfilmjében (2007), valamint különböző tévéműsorokban is. Az Illúziók az első filmszerepe, a második a Pillangók, Forgách Gábor filmje.
Kilényi Márk Olivér
7 évesen kezdett játszani a Gutenberg Művelődési Házban működő la'Kner színitanodában. 2003 tavaszán Az Aczél András nevével fémjelzett Lakner Bácsi Gyerekszínházába került. 2004 szeptemberétől Földessy Margit Színitanodájának munkájában is részt vesz. 2005 szeptemberétől az Operaház Gyermekkórusának tagjaként rendszeresen fellép az Operaház, a Művészetek Palotája stb. fellépésein. Játszott többek között a Melyiket a kilenc közül, a Valahol Európában és az Elisabeth című musicalekben, a Marica Grófné c. operettben, számos tévéműsorban, és a Sorstalanság c. játékfilmben is.
Bitskey Tibor
Kossuth-díjas színművész, 1929-ben született Rákoskeresztúron. A Színház- és Filmművészeti Főiskolát 1953-ban fejezte be. A Nemzeti Színház majd a Vígszínház, később a Thália illetve az Arizóna Színház művésze. Az 50-es évek elejétől filmezik, többek között a Rákóczi hadnagya, az Egy pikoló világosban, A kőszívű ember fiai, az Egri csillagok, A néma dosszié, az Idő van, a Banánhéjkeringő, a Napló szerelmeimnek és a Túsztörténet című filmekben játszott. Jelenleg az Evangélium Színház tagja.
Kiss Attila
A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház tagja. 2007-ben megkapta a Teátrista Gyűrű elismerést A százados c. darabban nyújtott alakításáért. További darabjai: Svejk, A chioggai csetepaté, Hany Istók, Tóték, Csalódások, Vízkereszt, vagy amit akartok, Ármány és szerelem, Rokonok. Az Illúziók az első játékfilm, amelyben játszik.


Gyurin Zsolt
1973. szeptember 25-én született Budapesten. Színészi pályáját 1993-ban kezdte a Nemzeti Színházban (ma Pesti Magyar Színház) 1995-ben a Fővárosi Operett Színházban, majd 1996-tól a Vígszínházban játszott. 1999-ben a Honvéd Kamaraszínház művésze lett. Játszott a Soproni Petőfi Színház, a Gyulai Várszínház, a Thália Színház és a Budapesti Kamaraszínház előadásaiban. Ma is megbecsült tagja az Evangélium Színház társulatának. 1996-ban Kazinczy-díjat kapott és 2000-ben elnyerte az Évad színésze díjat. 2005-ben Magyar Kulturális Örökség díjat vehetett át az Evangélium Színház társulatának tagjaként.
Szaksz Gabriella
1999-ben végzett a Theatrum Színiakadémián, 2005-ben Színész I. képesítést kapott. 1999-2008 között játszott a Győri Nemzeti Színházban, a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Budapesti Operettszínházban illetve a Madách Színházban. Főbb darabok: A dzsungel könyve, Anconai szerelmesek, Büszkeség és balítélet, Bál a Savoyban, West Side Story, A császár új ruhája, Liliomfi, Körmagyar, Tartuffe. Feltűnt számos reklámfilmben is. 2000-ben címszerepet kapott a Sohasevolt Glória c. játékfilmben, majd szerepelt a Valami Amerika és a Egy szoknya, egy nadrág c. filmekben is.
Gerő Anna
1999. február 21-én született Budapesten. A Városligeti Angol – Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulója, emellett Földessy Margit Színitanodájába jár. Szerepelt több reklámfilmben, illetve a Nemzeti Színházban játszik. Főbb darabok: Ötödik pecsét, III. Richárd, Oidipusz. A Madách Musical Tánciskolában táncol, illetve szinkronszerepeket is vállal. Az Illúziók az első filmje.

Jankovics Péter
1978. november 16án született. 1998-2002 között a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban, majd 2002-2004-ig a budapesti Új Színházban dolgozott. 2008-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen bábszínész szakon. Ez évtől a Szputnyik Hajózási Társaság- modern színház- és viselkedéskutató intézet- labor művésze. Fontosabb darabok: Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiák, Kurázsi mama, Tartuffe, Rokonok, Csongor és Tünde, Leánder és Lenszirom, Don Quijote. Feltűnt számos reklámfilmben illetve az Einsten mega Shotgun c. játékfilmben kapott főszerepet.
További szereplők
Bernáth Fanni
Boda András
Boda Péter
Csanálosi Gábor
Hevesi Attila
Iliana Müller
Keve Miklós
Radnai Dávid
Rehák Ádám
Simon Müller
Szabó Máté
Szentkúti Tiborné
Tomasz Kristóf
Túri László
Váczy Dany
Váczy Erik Ramsey
Váczy Jonatán
Váczy Laura

és még sokan mások